Debreceni H.O.K. találkozó

Miért szeretem ezt a csoportot?

A mai rohanó világban a válladat még nyomja az egész napi teher, feszültség, és csak arra vágysz, hogy minden a legnagyobb rendben menjen az életben. Idővel nemcsak a facebook csoporton belül beszélgetsz eddig számodra ismeretlen emberekkel, hanem privát üzenetben is, majd telefonszámot cserélsz és ott folytatódik a társalgás. Részt veszel egy klubnapon, egy találkozón és mire észre veszed, már nagyon jó kis társaságok, beszélgetések alakulnak ki lassan a családok között is.

Kezd benned szétolvadni a stressz, és kezdi átengedni a teret a nyugalomnak a lelked, amikor bármilyen problémád van, mert tudod, hogy mindig vannak a csoporton belül olyan tagok, akik valamilyen formában a segítségedre reagálnak. Van, aki írja, mikor mit kell tenni, van, aki elmondja a tapasztalatát, van, aki ül az autóba és siet hozzád, hogy segítsen, van, aki megszervezi a segítségnyújtást, van, aki szervezi a találkozókat, van, aki segít olcsóbban hozzájutni alkatrészhez…és még sorolhatnám estig is, hogy milyen módon tudunk egymásnak segíteni a csoporton belül.
Ilyenkor elfelejtesz minden gondot, és már csak azt érzed, hogy jó helyen vagy, mert tudod, hogy a segítő szándék itt van bennünk!

Nagy levegőt veszel, és ahogy a lemenő nap fénye átszűrődik a körülölelő felhőkön, azon gondolkozol, hogy jól érezd magad mindig. Majd pár napos szabadságod szeretnéd egy olyan társaságban eltölteni, akiknek hasonló érdeklődési körük van, mint például az autójuk szeretete, egy Skoda Octavia.

Szeretném megköszönni amit itt kapok a Hungarian Octavia Klub facebook csoportban, mint Octavia tulajdonos, mint ember.

Valamint szeretném megköszönni, hogy az elmúlt pár napban a családommal együtt lehettem pár Octavia tulajdonos családjával, mégha az ország másik felén lakik és fél napot autózott ide  A hangulatot nem tudom leírni, mert csak az tudja aki itt volt velünk!

Horváth Anna