Hungarian Octavia Klub csoportszabályzat

Üdvözlünk a csoportban! Nálunk majdnem mindent megtalálhatsz, amit az Octavia-hoz lehet kapcsolni, akár indirekt módon is, bár itt többnyire rajongunk ezért a típusért. :)

Csoportunk nemzetközi jellege többrétű. Egy cseh típusról van szó, ami a VW konszernhez tartozik. Több külhoni magyar és nem magyar tagunk is van, ebben a csoportban megvalósulhat a határokon átívelő ismeretség, barátság. Magyarországon alakult, mégis egy olyan felületen, ami határok nélküli.

Épp a fent említettek okán, itt nem számít, hogy ki honnan ír, milyen nézeteket vall, a politika itt tabu téma, nem folytathat senki sem kirekesztő magatartást.

I. Tagfelvétel menete:

a.) Kérjük, hogy töltsd ki a jelentkezéskor megjelenő 3 kérdés mindegyikét. Köszönjük.
b.) Egyértelmű Skoda Octavia kötődés esetén az elbírálás 1 napon belül megtörténik
c.) 17 év alatti személyek elutasításra kerülnek.

II. Törvények, szabályok:

Mint ahogy az életben, ebben a virtuális világban is léteznek „A” törvények, szabályok. Tilos minden olyan megosztás, ami direkt, vagy ráutaló magatartást mutat, vagy irányoz elő, törvénysértésre, illetve szabályszegésre. Tilos a csoportban megosztani bármit, ami jogdíj fizetési kötelezettséggel rendelkezik.

III. Rend, tisztaság:

a.) Minden olyan viselkedési forma, ami a Tagok sértésére (faji, nemi, vallási, foglalkozás, meggyőződés stb.) irányul, a komment, vagy bejegyzés törlését vonzza maga után, valamint a Tagot figyelmeztetjük. A 2. figyelmeztetés után a Tag kizárásra kerül. A sértő bejegyzés azonnal törlésre kerül.
b.) Admin(-ok) tiltásáért kizárás jár.
c.) Szabályzattal ütköző bejegyzések esetén a Tagot felszólítjuk a bejegyzés módosítására vagy törlésére. Amennyiben nem reagál a kérésünkre töröljük a bejegyzést.

IV. Adás-vétel

A hirdetések megosztása a megosztó érdekét, hasznát szolgálja.

Ha valaki a csoportot választja erre felületnek, cserébe elvárunk a H. O. K. tagok felé a korrekt hirdetést, valamint a termék minősége is legyen megfelelő.

Csak a hirdetés funkcióval adhatsz el dolgokat és az ár megjelölése kötelező.

a.) Ár nélküli hirdetések törlésre kerülnek.
b.) Az adminok az 1 hónapnál régebbi hirdetéseket automatikusan törlik, így ha nem tudtad eladni a terméked, akkor hozzászólásba tudod jelezni, hogy a hirdetésed továbbra is aktív.
c.) Csak autóval kapcsolatos hirdetések tölthetőek fel. (Bútor, növény stb nem).
d.) Az Egyesület és a Klub semmilyen felelősséget nem vállal az eladott tárgyak miatt.

 

V. Harmadik fél termékének szolgáltatásának megosztása, ajánlása

Tagoknak lehetőségük van más oldalon megjelent termékeket, szolgáltatásokat megosztani. Ettől függetlenül szeretnénk, ha csak megbízható helyeket osztanátok meg, mert ez főként a ti érdeketek. A Klub és az Egyesület a megosztott linkekért semmilyen felelősséget nem tud vállalni.

VI. Cégek hirdetései

Cégektől továbbra is elvárjuk a H.O.K. tagoknak nyújtott kedvezményeket, a csoportban való hirdetésért és ajánlásért cserében. Csak megbízható, leinformálható partnerek hirdetését engedélyezzük. Partnereink megjelennek készülő weboldalunkon is.

VII. Versenyek

Egy csoportbeli felmérés alapján, a csoportban megosztott képek Admin döntés alapján felkerülhetnek a hivatalos oldalra, vagy a weblapunkra is.
Borítókép verseny: Minden Hónapban borítókép versenyt hirdetünk.

a.) Naponta maximum 1x osztható meg a kép, így mindenki egyforma eséllyel tud részt venni a játékban.

b.) Csak FEKVŐ tájolású képekkel jelentkezzetek, ÉVSZAKNAK MEGFELELŐEN!

c.) Egy évben egy autó csak EGYSZER nyerhet! Így aki nyert már idén, az most értelem szerűen nem indulhat!

d.) Részletes szabályzat mindig aktuálisan kerül leírásra

Naptár: Minden évben naptárat készítünk, ahová a tagok nevezhetik kedvenc képeiket.

e.) Részletes szabályzat mindig aktuálisan kerül leírásra

VIII. Egyéb rendelkezések

A szabályzat által nem szabályozott, vagy kivételes esetekben az admini csapat egyetértésben eltérően is dönthet a klub érdekeit figyelembe véve.