VI. Skoda Octavia Nagytalálkozó

Idén is immár 6. alkalommal megrendezésre kerül Magyarország legnagyobb Skoda Octavia közösség találkozója, amely a felnőttek mellett a kicsiknek is remek szórakozást nyújt a Balaton déli partján. Családbarát autós találkozónkra számos programmal készülünk a márka szerelmeseinek.

Kíváncsi vagy hány másodperc alatt húzol el egy 1.300 kg-os Octaviát? Vegyél részt ügyességi versenyeinken, és ha te vagy a legjobb, akkor a HOKlevél mellett érmet is nyerhetsz! Idén bővítjük a versenyeink palettáját.

Ahogy eddig minden évben, úgy negyedik alkalommal ismét megrendezésre kerül a kategóriánkénti szépségverseny is. Nevezd be a verdát, és ha rád szavaznak a legtöbben, akkor megnyerheted a kategória szépe kupát, sőt idén először a találkozó szépe is díjazásban részesül!

Az ügyességi versenyek vége után a megszokott Tombolahúzás, ahol partnereink, támogatóink értékes ajándékait nyerhetitek meg. A tombolahúzást követően az egész napos versenyek eredményhirdetései következnek, ahol átadásra kerülnek az érmek, kupák, HOKlevelek.

Hamarosan újabb információkkal jelentkezünk :)